Troels Bech: Vi klumpede sammen midt på banen

OB fik en frygtelig start på sæsonen i Superligaen, da fynboerne hjemme blev besejret med 2-1 af oprykkerne Hobro. OB haltede kampen igennem efter spillemæssigt.

Hobro kæmpede ganske enkelt mere for sejren, og det blev til sidst belønnet.

- Det er noget skidt at komme bagud og ikke mindst mod Hobro. Ikke mindst fordi det var på deres første afslutning, og fordi den kom i en periode, hvor vi gjorde mange ting rigtigt, siger OB-træner Troels Bech.

- Vi spillede med god energi både før og efter deres mål, men energien faldt lidt i anden halvleg. Spillemæssigt havde vi bolden vældigt meget og også meget på deres banehalvdel.

OB-træneren var ikke tilfreds med, at det taktiske oplæg ikke blev fulgt på banen.

- Modsat hvad konceptet var, så fik vi klumpet det meget sammen midt på banen, og det gav en vældig trafik af både med- og modspillere. Det gav ikke så mange chancer, og dem der var, blev blokeret i stor stil.

- Når vi endelig spillede rundt om dem i stedet for igennem dem, kom vi til chancer, blandt andet med Emil Larsens stolpeskud, så det skuffer, at vi begik den fejl, vi før kampen havde snakket om, at vi skulle undgå, siger Troels Bech.

Han vil dog ikke male fanden på væggen trods en dårlig start.

- Det er jo ikke anderledes end, at en kamp hurtigt giver en statistik, som folk gerne vil lave en prognose på. Men jeg er ikke kommet så langt i min uddannelse, at jeg kan sige, hvad et nederlag betyder for de næste 32 kampe.

- Men det var en dårlig start, og det havde vi ikke brug for. Specielt ikke på vores hjemmebane, siger Troels Bech.

OB's næste opgave er udekampen mod FC Vestsjælland på fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip