Truede med en økse: Nu skal han to år og fem måneder i fængsel

Det koster dyrt at true andre med våben. Især hvis man tidligere har prøvet at slå dem ihjel.

En 37-årig mand fra Korsør blev i går idømt to år og fem måneders fængsel ved retten i Næstved for at true en anden mand med en økse.

Episoden skete den 22. maj på Café 23 i Slagelse. Her kom den 37-årige ind med en økse i hånden og spurgte de tilstedeværende efter en anden mand.

En kvinde i baren sagde, at manden den 37-årige søgte ikke var på stedet. Derefter forlod han stedet. Han blev anholdt den 26. maj. 

Manden, som den 37-årige ville have fat i, har han ved en tidligere lejlighed forsøgt at slå ihjel. Dengang blev han dømt for forsøg på manddrab. Han blev løsladt i januar.

Ved dommen lagde retten vægt på, at truslen var rettet mod den samme mand, som den 37-årige tidligere har forsøgt at slå ihjel.

- Jeg er særdeles tilfreds med, at byretten valgte at følge anklagemyndighedens påstand til fulde. Domfældte har dog anket dommen til landsretten, som senere vil skulle træffe afgørelse i sagen, siger anklagerfuldmægtig Kristine Thorndahl

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip