Tungt Chelsea-pres giver kun et point mod Sunderland

Skrevet af admin

|

29/11/2014

Dagens topnyheder

Det uafgjorte resultat mod ligaens førende hold, Chelsea, blev fejret som en lille sejr på Stadium of Light i Sunderland, hvor hjemmeholdet arbejde sig til et 0-0-resultat lørdag aften.

Et stort spilovertag udmøntede sig ikke i ret mange farlige Chelsea-chancer, og det blev endnu en vanskelig opgave for London-klubben mod holdet fra nord.

I sidste sæson blev det således til to nederlag i kampene mod Sunderland. Det ene faldt i ligacuppen, mens det andet var Jose Mourinhos første liganederlag i 78 kampe på Stamford Bridge.

Sunderland-spillerne var tilsyneladende helt klar over, at de var oppe imod et hold, der spillemæssigt var klasser bedre.

De skulle ikke risikere noget, men stillede sig tilfreds med at forsvare sig med mange mand bag bolden på egen banehalvdel og så ellers vente på kontramuligheder og blottelser.

Det kunne være gået galt efter et kvarters spil, hvor Willian fik sendt bolden på venstre stolpe, men hjemmeholdet overlevede og kunne faktisk have bragt sig foran inden pausen.

Forsvarsspilleren Santiago Vergini fik lidt heldigt foden på et indlæg fra højresiden, men forsøget ramte overliggeren.

Chelsea lagde endnu mere tryk på i anden halvleg, men Sunderland holdt stand med masser af hårdt arbejde og snert i tacklingerne mod de langt mere elegante modstandere.

Specielt kønt var det ikke, men det rakte altså til det ottende uafgjorte resultat i denne sæsons hidtidige 13 kampe for Sunderland.

Chelsea øgede forspringet i toppen af tabellen til syv point, men det vil ændre sig, når nummer to Southampton og nummer tre Manchester City mødes søndag eftermiddag.

/ritzau/