TV2 ændrede afstemningsregler i Vild med dans

Halvvejs gennem dansekonkurrencen "Vild med dans" ændrer TV2 afstemningsreglerne for fredagens show samt i de resterende programmer.

Det siger TV2 i en skriftlig udtalelse.

- Som naturlig konsekvens af de seneste ugers usædvanlige aktivitet og opmærksomhed omkring sms-afstemningen på Vild med dans, har TV2 Underholdning besluttet at ændre sms-koderne og sætte et loft på max fem sms'er per telefonlinje, lyder det.

I de første udsendelser har de deltagende par haft en fast kode, som danskere kunne indsende via sms, hvis de ville stemme på de enkelte par. Oprindelig kunne man stemme et ubegrænset antal gange.

Kort efter meldingen er kritikken over kode-ændringen begyndt at tikke ind på de sociale medier.

På Facebook harcelerer mange brugere på siden "Vild med Allan", der støtter den tidligere landsholdsspiller i fodbold Allan Simonsen, over beslutningen.

- TV2 forsøger at tvinge Allan ud af programmet så de har givet nye SMS koder! Jeg gentager. Nye SMS koder! Håber det bliver lagt ud når den nye SMS kode er offentlig!, lyder det fra en bruger.

Underholdningschef i TV2 Gitte Madsen afviser imidlertid, at man har ændret sms-koderne for at ødelægge Allan Simonsens chancer for at gå videre i Vild med dans.

- Vi har lavet en ændring, som gælder samtlige par, så det synes jeg er forkert analyseret, siger hun til Ritzau.

- Vi har oplevet en usædvanlig aktivitet om vores afstemning i år og nogle initiativer, der ikke umiddelbart har til formål at støtte op om et fair play i konkurrencen, men som handler om at henvende sig til folk, der ikke sidder og ser fjernsyn, siger Gitte Madsen.

I år er det TV2's 10. sæson af "Vild med dans".

/ritzau/

 

Dagens Gossip