Tvis-profil ude i tre måneder - slutspillet er væk

Den værste frygt er blevet til virkelighed i Team Tvis Holstebro. Landsholdsspilleren Michael Damgaards skade, som han pådrog sig i sidste grundspilskamp, holder ham ude af hele det forestående slutspil i Boxer Herreligaen i håndbold.

Operationen forløb ifølge holdets hjemmeside godt, men den viste samtidig, at skaden i håndleddet var værre end først antaget.

- Skaden var desværre mere omfattende end håbet, så i stedet for at få indsat en enkelt metaltråd, der skal holde på de beskadigede ledbånd, var det nødvendigt at indsætte flere, og Michael skal have armen i gips i otte uger, fortæller Morten Graversen, holdets fysioterapeut, til teamtvisholstebro.dk.

De mange uger i gips betyder samtidig, at der venter en del genoptræning for den farlige landsholdsspiller.

- Han vil blandt andet miste noget muskelfylde i venstre arm, så når gipsen er pillet af, venter der omkring en måneds genoptræning, før han igen kan få en bold i den skadede hånd, uddyber Morten Graversen.

På den positive side tyder alt på, at skaden ikke giver Damgaard varige mén.

Team Tvis Holstebro er i slutspillet havnet i pulje med KIF Kolding/København, Skjern Håndbold og Århus Håndbold. Slutspillet begynder den 1. april.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip