Tynd gravid mor langer ud efter andre gravide: I bruger maven som undskyldning for at tage på

Gravide Sadie Nicholas blev vred forleden. Vred over endnu engang at blive anklaget for at være for tynd under sin graviditet.

Sadie Nicholas er en britisk fitness-entusiast, som uden problemer holder sig til en sund kost og masser af motion, mens hun er gravid.

Nu er hun blevet træt af at blive dømt for sin slanke, gravide krop, og det har hun skrevet et indlæg om til avisen MailOnline.

LÆS OGSÅ: Skøn video: Dreng tager sine første skridt - lægerne sagde, at det aldrig ville ske

- “Hvornår har du termin?” var der en kvinde, der spurgte mig. “Om fire uger”, svarede jeg stolt. Hendes øjne faldt med det samme ned på min kompakte bule, og jeg kunne se den mentale proces komme på overarbejde. Hendes umiddelbare overraskelse bforvandlede sig til vrede mod mig og medlidenhed med mit ufødte barn. ‘Anorektiker’, kunne jeg se, hun tænkte. ‘Neurotisk’. ‘Narcissistisk'. 'Sætter sin egen forfængelighed før sit barns sundhed'.

Sådan skriver Sadie Nicholas blandt andet i sit indlæg på MailOnline.

Hun fortæller, at hun i høj grad tror på, at kvinder bør fortsætte med at dyrke motion og spise sundt, mens de er gravide.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du virkelig hjælpe din veninde, der lige er blevet mor

- Eksperter anbefaler jo, at man ikke tager mere end 10 eller 12 kilo på, mens man venter sig. Det er en kombination af baby, moderkage, væske, ekstra blod og cirka 3 kilo fedt, som naturligt lægger sig klar og forbereder sig på amning, skriver Sadie Nicholas.

Hun forklarer yderligere, at hun mener, babyen selv finder ud af at tage den næring, den har brug for, og så efterlader den resten til moderen, som hun selv skal forbrænde.

- Derfor, hvis man spiser mere, end babyen har brug for, resulterer det i en overdrevet vægtøgning, og det bliver morens problem i sidste ende.

LÆS OGSÅ: “Jeg er træt af altid at forsvare min søn, som har tourettes og ADHD”

Sadie Nicholas har været gravid før, og fortæller, at det dengang førte til en velskabt dreng på 3,44 kilo.

- Jeg er ikke bange for at indrømme, at jeg var bange for at miste min figur, på grund af min forfængelighed. Men hvad er der galt med det? Hvorfor skulle jeg pludselig have lyst til at blive fed, bare fordi jeg var gravid? Spørger Sadie Nicholas.

Hvad mener du? Bruger kommende mødre virkelig graviditeten som undskyldning for at tage på?