Tysker forsvundet efter kæntringsulykke

Søværnets Operative Kommando (SOK) måtte torsdag opgive at finde en tysk mand, som blev meldt savnet efter en kæntringsulykke i farvandet ved Rødby på Lolland.

- Eftersøgningen blev indstillet i går aftes. Han har været savnet i mange timer, og med de vandtemperaturer, der er, er chancerne for overlevelse ikke store, fortæller den vagthavende officer hos SOK.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at det var nogle vindmøllearbejdere i området, som slog alarm.

De fandt en forkommen tysk mand, som havde formået at redde sig op på stensætningerne ved de vindmøller, der er i området.

Manden fortalte, at han sammen med en anden mand var kæntret i en gummibåd, og derfor blev det store eftersøgningsapparat sat i sving.

SOK iværksatte en såkaldt SAR - Search And Rescue - som en redningsaktion til søs kaldes i fagsprog. Der medvirkede flere skibe, ligesom en helikopter fra flyvevåbnet også deltog i eftersøgningen.

Den forkomne mand, som blev fundet af vindmøllearbejderne, blev bragt til skadestuen i Nykøbing Falster. Her er han ifølge politiet fortsat indlagt fredag, men efter omstændighederne skulle han have det godt.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip