U21-landstræner er super tilfreds med førsteplads

Den danske U21-landstræner, Jess Thorup, er særdeles glad for resultatet i onsdagens EM-kvalifikationskamp mod Rusland i Aalborg.

4-2-sejren betyder, at Danmark er sikker på at vinde EM-kvalifikationsgruppe 2.

- Jeg er super tilfreds. Der har været snakket meget om skadede spillere og om spillere, der er på A-landsholdet. Men det interesserer mig ikke, jeg har de 18 mand, jeg har, og de har gjort det fantastisk, siger Jess Thorup til bold.dk.

- At vinde 4-2 over så stort et hold som Rusland, det er en præstation ud over det sædvanlige. Når man ser på de spillere, russerne har at tage med fra højeste niveau, er det fantastisk for dansk fodbold, at vi kan slå dem, siger landstræneren.

Sejren betyder, at det danske hold er sikker på playoff-kampe om en plads ved EM-slutrunden i Tjekkiet næste år.

- Første delmål for mig var at vi skulle til playoff, og det er vi nu. Så må vi se hvad lodtrækningen bringer, for vi vil virkelig gerne til slutrunden. Det er så afgørende for de unge at få den med.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har kigget lidt på Uefa's hjemmeside. Det er store nationer som Spanien, Tyskland, Frankrig og Tyskland, som vi kan trække, siger Jess Thorup til bold.dk.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip