Udgået Fuglsang: En meget tom følelse

Post Danmark Rundt mistede på 3. etape sin måske største stjerne, da danske Jakob Fuglsang udgik efter endnu et styrt.

Uheldige Fuglsang styrtede også på torsdagens 2. etape, men det nye styrt på fredagens kongeetape var altså for meget for Astana-rytteren, som valgte at stå af.

- Det er en meget tom følelse lige nu. Jeg er meget ærgerlig og lidt irriteret, men der er ikke så meget andet at gøre end at trække stikket nu og så blive klar igen, siger en ærgerlig Jakob Fuglsang.

Den uheldige dansker styrtede dramatisk kort før den første rundstrækning i Vejle. Her måtte han afvige et andet styrt foran ham, hvilket resulterede i, at han selv styrtede ind over et autoværn.

Fuglsang fik fat i cyklen igen, men motivation for at køre videre i løbet var på det tidspunkt sluppet op.

- Jeg kunne måske godt have kørt videre, men nogen gange kan man også spørge, om det er til nogen nytte. Denne gang var det nok, og nu skal jeg lige blive mig selv igen, siger han.

På torsdagens etape kom Fuglsang med en voldsom kritik af sikkerheden på løbet, men det var ikke tilfældet denne gang. Til gengæld mener han, at uopmærksom kørsel af ryttere foran ham var problemet.

- Det var ikke sikkerheden, den var gal med i dag. Det var en lige vej, vi kørte på, så det burde folk kunne klare og være lidt mere opmærksomme, mener Fuglsang.

3. etape blev vundet af Tinkoff-Saxo-rytteren Manuele Boaro, som satte alle konkurrenterne på den sidste tur op ad den stejle bakke på Kiddesvej, og han kunne derfor køre alene over målstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip