Udskældt Blatter til sine kritikere: Kom bare an

09/08/2014 20:46

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Sepp Blatter, der siden 1998 har været præsident for det internationale fodboldforbund (Fifa), vil have sine mange kritikere til at stille op mod sig, når der næste år er præsidentvalg i Fifa.

Han har fået nok af, at kritikerne kun kritiserer og ikke gør mere, siger Blatter.

- Hvis jeg ikke blev kritiseret, ville jeg ingen værdi have, siger Blatter, der er i gang med sin fjerde periode som Fifa-præsident, og som går efter en femte periode.

- De personer, som siger, at jeg ikke skal være kandidat eller ikke blive genvalgt, kan bare tage risikoen og selv stille op til valg. Jeg tog selv chancen i 1998.

- Hvis du aldrig tager en risiko, så har du aldrig en chance. Men hvis du tager en risiko, er der også mulighed for, at du taber.

- Nu siger jeg, at hvis andre personer ønsker at tage en risiko, så tag den risiko. Ikke kun snak. Gå ud og kæmp, så får du at se. Det er godt. Jeg er glad for at kæmpe. Jeg er en fighter, siger Blatter.

Det er uvist, om ordene er møntet på præsidenten for det europæiske fodboldforbund (Uefa), Michel Platini, som af mange anses for en oplagt rival til Blatter næste år.

Platini har dog endnu ikke meldt ud, om han stiller op til Fifa-topposten.

/ritzau/