Udskældt City-stjerne: Folk ser os ikke som mennesker

Yaya Touré blev hyldet som en af de største positive faktorer, da Manchester City i sidste sæson vandt det engelske mesterskab.

I denne sæson har han været offer for megen negativ kritik og har fået sin del af skylden for, at klubben halter efter Chelsea i Premier League og har præsteret svagt i Champions League.

Kritikken har været hård, mener ivorianeren.

- Nogle gange tænker folk ikke, at vi er mennesker. Men jeg tænker ikke over det, men fokuserer altid på mit hold. Det vigtigste for mig er at gøre det bedste for holdet, siger Touré.

Han scorede til 1-0, da City søndag vandt 3-0 ude over Southampton og dermed overtog andenpladsen fra netop modstanderen. I samme runde spillede Chelsea 0-0 ude mod Sunderland, så afstanden til topholdet nu kun er seks point.

- Premier League er vigtig, og når vi taber, bliver vi kritiseret. Men vi vil kæmpe til det sidste. Vores trup er fantastisk, og vi ved nøjagtigt, hvordan vi skal slås hele vejen i ligaen.

- Modstanderne stepper op, når de møder os, men vi er nødt til at forsøge at holde trit med Chelsea, siger midtbanespilleren.

Tirsdag og onsdag byder på fuldt program i Premier League, og onsdag skal City på besøg hos Sunderland.

- Det bliver hårdt. Vi er altid uheldige på Stadium of Light, siger Touré.

Ganske opsigtvækkende har Manchester City tabt de seneste fire udekampe mod Sunderland med 0-1.

Topholdet Chelsea møder Tottenham på hjemmebane onsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip