Udskældt K-kampagne huer ikke Lars Barfoed

De Konservatives tidligere formand Lars Barfoed har tilsyneladende svært ved at se det kloge i en dybt kritiseret kampagne fra De Konservative, hvor ordene "stop naziislamisme" står med store bogstaver på grøn baggrund.

Det skriver Politiken onsdag.

Hidtil har den interne kritik af kampagnen været forbeholdt lokale repræsentanter fra partiet, men i en paneldebat på Københavns VUC antydede den tidligere partiformand i mandags, at kampagnen heller ikke huer ham.

For øjnene af et par hundrede studerende og en række andre politikere blev Lars Barfoed spurgt, hvordan han ser på den omstridte kampagne.

Seancen blev ikke optaget eller filmet, men en række kilder forklarer ifølge Politiken, at den tidligere formand sagde noget i stil med, at han ikke kunne se det kloge i den.

- Jeg sagde, at det er jo ikke alle, der er født med lige gode evner. Og så sagde jeg: Jeg har ikke evner til at forklare nærmere om visdommen i den markedsføring, siger han efterfølgende til Politiken.

Han understreger samtidig, at han er enig i holdningen om, at radikalisering skal bekæmpes.

Blandt konservative kilder med tæt kendskab til Barfoed, vækker udtalelserne opsigt, og flere mener ifølge Politiken, at det kun kan ses som en – om end kryptisk formuleret – kritik af kampagnen.

Barfoeds efterfølger, Søren Pape Poulsen, har brugt kampagnen som et eksempel på, at partiet med ham som formand rykker et skridt til højre.

Om kampagnemeldingen fra sin forgænger siger Søren Pape Poulsen til Politiken:

- Jeg har det fint med, at man kan have forskellig tilgang til den.

- Jeg har også sagt tidligere, at det er et stærkt udtryk, og det er et udtryk, hvor vi ryster lidt ved murene. Men det, jeg er glad for, er, at han også siger, at han synes, vi skal bekæmpe radikalisering, og det er sådan set bare det, der er budskabet i den, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip