Uffe Bech redder FCN fra nederlag i Silkeborg

22/03/2015

Det endte med en pointdeling, da bundholdet Silkeborg tog imod bronzeaspiranterne fra FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Det lignede ellers længe en sejr til Silkeborg, der havde taget føringen kort før pausen. Men sådan skulle det ikke gå.

Indskiftede Uffe Bech var manden bag målet til 2-2 i det 69. minut, og det var blot otte minutter efter, at FCN-angriberen var kommet på banen.

Silkeborgs målmand Thomas Nørgaard så skidt ud i situationen, da han klodset fumlede bolden, der havde ramt stolpen, det sidste stykke ind over stregen.

Det blev senere noteret som et selvmål af den uheldige keeper, og dermed har Uffe Bech stadig ikke været på måltavlen siden september.

Med 2-2-målet fik Uffe Bech og FCN til gengæld afværget et truende nederlag, mens Silkeborg måtte nøjes med det ene point.

Uafgjort var egentlig ganske fortjent, da begge hold havde deres perioder i den til tider underholdende kamp.

FCN kombinerede flot og styrede spillet i det meste af første halvleg, hvor Silkeborg havde svært ved at få fat i bolden.

Formstærke David Moberg Karlsson bragte FCN foran 1-0 efter tre minutter, da den hurtige svenske kantspiller udnyttede en frispilning i dybden og scorede for tredje kamp i træk.

Alligevel var det lige pludselig Silkeborg, som med to mål på et minut kunne gå til pause foran 2-1.

Silkeborg-angriberen Morten Beck Andersen udlignede til 1-1 i det 44. minut, da han blev headet fri af Frans Dhia Putros efter et hjørnespark.

Og minuttet efter slog Morten Beck Andersen til igen efter et oplæg fra Adeola Runsewe. FCN-forsvaret virkede i den periode rystet.

I begyndelsen af anden halvleg kunne Morten Beck Andersen have fuldendt sit hattrick, men han fik løftet bolden for langt over mål, da han blev presset af den fremstormende FCN-keeper David Jensen.

FCN har med sejren 32 point efter 22 kampe - to point færre end Randers FC på tredjepladsen.

Silkeborg ligger fortsat håbløst sidst med 11 point efter 22 kampe.