Uffe Bech: Vi tabte to point mod Silkeborg

Efter en lang skadespause vendte Uffe Bech tilbage for FC Nordsjælland, og med en flot flugter var han hovedarkitekt bag udligningen til 2-2 i udekampen mod Silkeborg.

Uffe Bechs spark tog stolpen og gik ind via Silkeborg-keeper Thomas Nørgaard, der blev noteret for et selvmål.

Så langt, så godt, men Uffe Bech var alligevel ikke tilfreds efter kampen.

- Jeg er ikke glad. Som jeg føler det, så har vi smidt to point i forhold til, hvad vi skulle have haft.

- Det er selvfølgelig altid godt at komme tilbage efter at have været bagud 1-2, men hvis man kigger på hele første halvleg, så var det meget underligt at skulle gå til pause bagud 1-2, siger Uffe Bech.

Dog kunne han godt glæde sig over, at han igen fik spilletid i Alka Superligaen, efter at han blev skiftet ind i anden halvleg.

- Jeg er rigtig glad for at spille fodbold igen, nu har jeg været ude i fire måneder, og det har været frustrerende. Det var også ekstra dejligt at kunne sætte et aftryk på det med en scoring (noteret som et selvmål efter kampen, red.), siger Uffe Bech.

Også FCN-træner Olafur Kristjansson er glad for, at Uffe Bech er tilbage på holdet.

- Uffe kom ind med energi og gåpåmod og viste, at han stadig er målfarlig. Han er en gevinst for os, siger træneren, der overordnet set var skuffet ligesom Uffe Bech.

- Vores spil og overtag i første halvleg var til mere end at føre 1-0, og i stedet udlignede Silkeborg og kom foran, det var ærgerligt, siger Olafur Kristjansson.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip