Uheldig FCK-keeper tager pibekoncert med et skuldertræk

13/09/2015 22:03

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En hvinende pibekoncert stjal momentant lydbilledet i Telia Parken 10 minutter inde i kampen mellem FC København og AaB søndag eftermiddag.

Hjemmeholdets tilhængere demonstrerede klart og tydeligt deres utilfredshed med målmand Stephan Andersen, der med et gevaldigt drop var årsagen til, at de nordjyske gæster kunne bringe sig på 1-0.

På en dag, hvor det hele endte lykkeligt for FCK'erne, der vandt 4-2, har landsholdsreserven dog overskud til at tage ganske let på oplevelsen.

- Det hænger jeg mig ikke så meget i, og jeg har prøvet det før. Det hopper jeg op og falder ned på.

- Man skal vide, at når man spiller i en klub som denne, så er der et pres, og man skal vinde hver weekend. Hvis man ikke kan håndtere det, skal man ikke spille her, siger Stephan Andersen.

Det lignede en rutineopgave, da han skulle hente et harmløst AaB-indlæg ned fra skyerne, men på en eller anden måde gik det galt.

- Jeg prøvede at dæmpe bolden ned mod græsset, men den røg lidt bagud i stedet for lige ned. Og så ramte bolden uheldigvis mit ben og røg lige ud til Thomas Enevoldsen. Det var selvfølgelig ikke godt nok, forklarer Stephan Andersen.

Det var ikke den eneste pibekoncert, der ramte FCK-spillerne. Da spillerne gik til pause med 1-2 på måltavlen, reagerede det utålmodige hjemmepublikum også kraftigt.

Træner Ståle Solbakken havde svært ved at forstå reaktionen fra tribunerne.

- Det var meget uretfærdigt. Hvis de vil have god, offensiv fodbold, så må man tåle en fejl eller to. Det hørte ingen steder hjemme.

- Det gjorde pibekoncerten mod Stephan heller ikke. Men hvis du vil udpege syndebukke, så er det det nemmeste i verden, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/