Uheldig Frederik Andersen blev skudt i sænk i NHL

Efter fire sejre i træk og syv sejre i de seneste otte kampe kom Anaheim Ducks helt ned på jorden igen i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Med Frederik Andersen på mål tabte Anaheim så stort som 2-5 på hjemmebane til Pittsburgh Penguins.

Frederik Andersen indkasserede fire mål på 20 forsøg, og danskeren så ikke for godt ud ved blandt andre 0-4-scoringen, som reelt afgjorde kampen i starten af tredje periode.

Ved stillingen 0-4 fik Anaheim reduceret to gange og skabt lidt spænding om resultatet, og derfor valgte hjemmeholdet at spille uden Frederik Andersen til slut for at satse.

Det gav Pittsburgh en nem scoring i tomt bur til slutresultatet 5-2 ved stjernen Sidney Crosby.

Allerede i begyndelsen af kampen var Frederik Andersen på uheldig vis ved at sende pucken i eget net, da han skulle afleverede bag om eget mål.

Det var ved at gå galt, da pucken forunderligt ramte noget i siden af banen og var ved at gå i mål, men danskeren fik clearet pucken. Efterfølgende kunne Andersen grine lidt af episoden ude på bænken.

Scenariet gentog sig igen senere i kampen for danskeren, som dog undgik det, der ville have været et kuriøst selvmål i Honda Center i Anaheim, hvor banderne nok skal kigges efter i sømmene.

Anaheim og Andersen fører trods nederlaget fortsat Western Conference med 91 point efter 67 kampe.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip