Uhyggelig zoo-video går verden rundt: Studerende bliver spist af tiger

Politiet er ved at kigge nærmere på omstændighederne ved en grim ulykke i tirsdags, hvor en 20-årig mand blev spist af en tiger i en indisk zoo.

Den frygtelige episode blev filmet af vidner, der kæmpede for at holde den 213 kilo tunge tiger væk fra den unge mand i Delhi Zoo. Det skriver Huffington Post.

Et video viser, hvordan den 20-årige mand, som angiveligt havde mentale problemer, sidder på jorden ind hos tigerne. En hvid tiger står helt tæt op af manden, som ikke flytter sig ud af stedet. Et par meter over tigerområdet står flere gæster og råber i forsøget på at skræmme den sultne tiger væk fra manden.

Læs også: Indere strømmer til zoo for at se dræbertiger

Ifølge Independent har vidner fortalt, at tigeren kiggede på manden i 15 minutter, efter han enten faldt eller kravlede ind til tigerne. Og det var først, da den desperate forsamling af folk begyndte at kaste sten, formentlig for at distrahere tigeren, at rovdyret angreb manden.   

Ingen af de ansatte i zoo'en dukkede op for at hjælpe, da man blev klar over, at der befandt sig en mand inde hos tigerne. Først efter 15 minutter, da situationen var tilspidset reagerede personalet. Men da var det for sent.

Læs også: Advarsel mod "ren-ovn-trick": Jysk mor ligger i koma

Delhi Zoo er i flere medier blevet hængt ud for ikke at gribe ind i tide, hvilket de ikke vil kommentere.

- En undersøgelse er ved at blive lavet af politiet, siger en talsmand fra Delhi Zoo, Riyaz Ahemn Khan, til Independent. 
  
Ledelsen i zoo'en hævder, at den dræbte mand selv er kravlet ind til tigerne, og at en vagt flere gange forsøgte at stoppe ham.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Mens flere af de zoo-besøgende fortæller, at de har set den unge mand balancere på kanten af tiger-indhegningen, hvorefter han faldt 5,5 meter ned til tigerne.

Der gik to timer, inden resterne af den dræbte mands krop blev båret ud.

Se den skræmmende video her:   

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Ravinder Singh Hunny.

 

 

Dagens Gossip