Ukendt VM-spiller topper målliste med Robben og Müller

Ecuador-spilleren Enner Valencia scorede fredag begge mål for sit landshold, da Ecuador holdt liv i VM-drømmen med en 2-1-sejr over Honduras.

Dermed har han indtil videre scoret tre mål i turneringen og ligger nummer et på topscorerlisten i fornemt selskab. Både Thomas Müller (Tyskland), Robin van Persie (Holland), Arjen Robben (Holland) og Karim Benzema (Frankrig) har også nettet tre gange i Brasilien.

Mens de fire andre topscorere spiller i storklubber som eksempelvis Real Madrid og Manchester United, så er der nok ikke mange, der kender Enner Valencias klub. Han løber til daglig på banen for det mexicanske hold C.F. Pachuca.

25-årige Valencia var endda lige ved at blive ene mand i front på topscorerlisten, da han scorede for fjerde gang i turneringen mod Honduras. Men målet blev korrekt annulleret, da dommeren havde fløjtet for frispark forinden.

Ecuador skal nu forsøge at slå Frankrig i den sidste gruppekamp. Frankrig vandt fredag hele 5-2 over Schweiz og ligger nummer et i gruppe E med seks point.

Ecuador spillede sig videre til 1/8-finalerne ved VM i Tyskland i 2006, men her tabte sydamerikanerne 0-1 til England.

/ritzau/

 

Dagens Gossip