Ulovlig parkering: Vanvittig kvinde kører videre med parkeringslås på baghjulet

En amerikansk kvinde var taget til audition på det amerikanske reality-show Bad Girls Club, men hun endte med at blive berømt for noget helt andet.

Hun havde valgt at parkere ulovligt foran bygningen, hvor der var casting til showet, og da hun kom ud havde en parkeringsvagt netop sat en parkeringslås på hendes venstre baghjul, så hun ikke kunne køre fra stedet uden at betale bøden. 

Men det gad kvinden ikke finde sig i, og efter at have råbt til parkeringsvagten, at hendes BMW kun var tre måneder gammel, satte hun den dyre luksusbil i bakgear. 

I videoen kan man høre de andre audition-gæster komme med målløse udbrud til lyden af parkeringslåsen, der er ved at smadre hendes bil. 

Om man kan kalde det en sejr skal vi lade være usagt, men det lykkes kvinden at køre væk og efter nogle meter falder parkeringslåsen af til jubelbrøl fra tilskuerne.

Videoen er næsten set en million gange på Youtube, og selvom det ligner en sejr mod systemet for kvinden, så er der stadig et regnskab, der skal gøres op.

Hun skal nu betale for den ødelagte parkeringslås og skaderne på sin bil. Og så selvfølgelig bøden for parkeringen. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip