Ulykkespilot til ekskæreste: Alle vil huske mit navn

Den tyske styrmand, som beskyldes for have styret et Germanwings-fly med 150 mennesker i døden, gik ifølge ekskæresten med tanker om at gøre noget, så han blev kendt i hele verden.

Det fortæller ekskæresten Maria W. i et interview med den tyske avis Bild.

- En dag vil jeg gøre noget, som vil ændre hele systemet, og alle vil lære og huske mit navn, skal den 27-årige pilot ifølge ekskæresten have sagt sidste år.

Lydoptagelser fra flyets sorte boks peger på, at andenpiloten Lubitz i 11 kilometers højde bevidst forhindrede piloten adgang til cockpittet, og at han bevidst satte flyet på dødskurs, mens han stille og roligt trak vejret - alene i cockpittet.

Ifølge den tyske avis var 26-årige Maria W. sidste år stewardesse på de samme afgange som Lubitz i en periode på fem måneder. Her udviklede de to et kæresteforhold.

Tysk politi har under ransagningen af styrmandens hjem fundet en iturevet lægeerklæring til tirsdag i denne uge - den dag flyet styrtede ned.

Et hospital i Düsseldorf oplyste fredag, at den 27-årige pilot var under udredning for en sygdom.

Tyske medier har skrevet, at han led af depressioner og angstanfald, men hospitalet i Düsseldorf afviser, at han var i behandling for depression der.

Hvis Lubitz bevidst fik flyet til at styrte, var det ifølge ekskæresten fordi, "han indså, at helbredsproblemer stod i vejen for hans store drøm om et job hos Lufthansa som kaptajn og langturspilot."

De to gik ifølge Maria W. fra hinanden, da det stod mere og mere klart, at "han havde et problem."

Hun fortæller også, at Lubitz led af mareridt om at styrte ned.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip