Undertøjsmodel raser over at blive photoshoppet: - Jeg er størrelse 34, ikke 30

Det skriver Daily Mail.

23-årige Meaghan Kausman havde sammen med fotografen Pip Summerville taget nogle smukke undervandsbilleder, hvor hun viste seneste bademode fra mærket Fella Swim frem.

Læs også: Ny bog hylder gravide kvinder: Strækmærker og hængebryster er flotte

Men da hun så, hvor meget Fella Swim have gjort hende tyndere i Photoshop, protesterede hun. Hun lagde et før- og efterbillede ud på sin Instagram-profil med ordene:

- Det er min passion at skabe kunst. At skabe smukke fotos og møde inspirerende mennesker har virkelig givet mig ny mening med livet. For nyligt lavede jeg et fotoshoot iført Fella Swim sammen med en ekstremt passioneret og talentfuld fotograf, Pip. Hendes billeder er magiske; De fanger kvinder i vand og hylder deres skønhed.

Læs også: Se billederne: Sådan ser skønhed ud i 25 forskellige lande

- Her til morgen var jeg ekstremt chokeret over at se, at Fella Swim havde uploadet en photoshoppet version af Pips originale foto på deres Instagram-side. De havde ændret min krop dramatisk, gjort min mave og lår tyndere i forsøget på at putte mig i en kasse med det kulturelle skønhedsideal. Øverst er deres version, nederst den sande version.

- Min krop er en størrelse 34, ikke størrelse 30. Det er min krop! Jeg nægter at lade stå til og lade et firma eller en person forfølge troen på, at "tyndere er bedre". Alle kvinder er smukke, og vi kommer i forskellige former og størrelser. Denne industri er skør! Det er ikke ok at redigere en kvindes krop for at få den til at se tyndere ud, skriver Meaghan Kausman.

Læs også: 96 kroppe du ikke ser på reklamesøjler - men som du burde se

Også fotografen Pip Summerville er forarget over efterredigeringen. Hun erkender, at hun selv bruger Photoshop på sine billeder, men aldrig for at ændre modellens krop.

Fella Swim har beklaget og siger, at de har undskyldt overfor Meaghan Kausman og Pip Summerville - men de to siger, at de ikke har hørt fra firmaet.

Se de originale og det photoshoppede billede herunder.

 

Dagens Gossip