Ung dansk rapper bliver tv-skuespiller

Han er kendt for sine frække gloser og selvsikre stil, men nu bliver rapperen TopGunn, med det borgerlige navn Oliver Gammelgaard, også et kendt ansigt på de danske tv-skærme.

Han skal nemlig medvirke i TV2 Zulus nye komedieserie "TopGunn", som handler om rapperen selv og hans tre venner Tiger, Kongen og Hanned. Det afslører Det Danske Filminstitut tirsdag.

Serien kommer til at være i semi-dokumentarisk stil, hvor karaktererne og livet er ægte, men hvor rammerne er fiktive, skriver Det Danske Filminstitut på deres hjemmeside.

Den vil være bygget op om den unge Nørrebro-rappers liv og vil komme omkring temaer som ensomhed og fællesskab i hans generation, og projektet har modtaget 2,1 millioner kroner i støtte fra Public Service Puljen.

- Serien rummer et stort originalt potentiale - en skøn blanding af drama, komedie, satire og docusoap, siger direktøren for filmstøtte, Claus Ladegaard i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, at Oliver Gammelgaard stifter bekendtskab med de danske tv-seere. Han har tidligere været vært på talentprogrammet "Danmark har talent". 

Tv-serien "TopGunn" har premiere på TV2 Zulu til efteråret og kommer i seks afsnit.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip