Ung mand dræbt i knallertulykke i København

En ung mand har natten til søndag mistet livet i en trafikulykke i København.

Manden kørte på en knallert med en kammerat siddende bagpå, da de blev påkørt af en bil på Heimdalsgade på Nørrebro, oplyser vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi.

Begge blev overført til Rigshospitalets Traumecenter, men førerens liv stod ikke til at redde.

- Føreren af knallerten er afgået ved døden. Den anden klager over rygsmerter og er nu til behandling på skadestuen. Ifølge de seneste meldinger er han ikke alvorligt tilskadekommet, og han er ikke i livsfare, fortæller Henrik Brix til Ritzau.

Han kan ikke umiddelbart oplyse om alderen på de implicerede, men de to på knallerten betegnes som "store drenge" fra lokalområdet.

Politiet er ved at undersøge ulykkesstedet og kan natten til søndag ikke oplyse, hvad der førte til påkørslen. Samtidig bliver det efterforsket, om bilen kørte ind i de to unge mænd med vilje.

- Vi har teknikere på stedet for at få fastlagt, hvem der har kørt hvor og hvordan. Der verserer flere rygter om forsætlig påkørsel. Det tager vi med i vores overvejelser, men kan endnu ikke be- eller afkræfte det. Det er afhøringer og undersøgelser, der nu skal stykke det sammen, siger Henrik Brix.

Ifølge vagtchefen tyder det på, at knallerten var stjålet.

Personen i bilen, der beskrives som "en voksen mand", er anholdt. Intet tyder på, at han var påvirket af hverken narko eller spiritus. Han kom ikke til skade i ulykken.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken omkring midnat, og en del folk havde stimlet sig sammen på stedet, hvilket ifølge vagtchefen skabte en anspændt stemning.

- Men alt kom forholdsvis hurtigt ned på et normalt niveau igen, forklarer Henrik Brix.

Han regner med, at der vil gå nogle dage, før resultaterne af afhøringer og tekniske rapporter ligger klar.

Den omkomnes pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip