Ung mand køber 900 nelliker og deler dem ud til alle skolens piger

Hayden Godfrey fra den amerikanske stat Utah ville ikke have, at der var nogen piger på hans skole, der følte sig uden for på valentinsdag. Derfor købte han en blomst til hver af dem - det blev til 900 nelliker i alt. Det skriver Opposing Views.

- I dag gjorde jeg noget. I dag delte jeg 900 nelliker ud, en til hver pige på skolen, og det var det værd. Jeg tror ikke noget kan sammenlignes med at se hver pige holde en blomst, når de går gennem skolens gange, skriver Hayden Godfrey på Facebook.

Nu er Haydens indlæg om hans generøse handling gået viralt med næsten 17.000 likes og mere end 6.000 delinger i løbet af få dage.

- Gennem hele skoletiden har jeg aldrig rigtig haft en valentine. Jeg har set en masse hjertesorg i årenes løb og ville være venlig, siger Hayden Godfrey.

Hayden har efter sigende sparet op i mere end et år for at kunne købe de mange blomster.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So I did a thing today.Today I passed out 900 carnations, one to every girl at SVHS and it was totally worth it. I don...

Opslået af Hayden Godfrey på 11. februar 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip