Ung stjerne fejrer årsdag for misbrugsstop

Smugling af stoffer, massivt alkoholmisbrug, dyb afhængighed af kokain, selvskade og psykiske problemer.

Allerede i meget ung alder har den nu 22-årige skuespiller- og sangerinde Demi Lovato kæmpet mod mange voldsomme dæmoner, men efter hårde behandlingsforløb med uendelig støtte fra sin store kærlighed, skuespilleren Wilmer Valderrama, kan den tidligere Disney-stjerne nu fejre tre år som ædru.

- Jeg ville ønske, jeg kunne beskrive, hvor taknemmelig jeg er for denne mand her. Men min kærlighed er vokset til et niveau, hvor ord ikke kan beskrive, hvor meget denne mand fuldender mig, skriver hun til et kyssebillede af hende og Valderrama på sin Instagram-profil.

-  Han elsker mig på en måde, som jeg aldrig troede, jeg fortjente at blive elsket på, og med denne dag markerer jeg mit tredje år som ædru, fortsætter hun.

Den tidligere barnestjerne lod sig indlægge på en afvænningsklinik i 2010 i sin kamp mod spiseforstyrrelse, alkohol- og stofmisbrug, selvskade, depression og den psykiske sygdom bipolar lidelse, men det sidste energi til helbredelsesprocessen har kærligheden fra Valderrama givet hende.

- Han deler mine op- og nedture og støtter mig. Han tager aldrig æren for det, og jeg vil have, at hele verden ved, hvor fantastisk hans sjæl er. Jeg ville virkelig ikke være i live i dag uden ham, slutter Lovato, mens Valderrama også hylder hendes styrke i helbredelsen.

- I dag lægger vi endnu en sten sammen. Det er tre år siden, du sagde, at du er mere vigtig end fortiden, dæmoner, misbrug og afhængighed. Jeg vidste, at du kunne blive den kvinde, du er nu, skriver den 35-årige skuespiller på sin Instagram-profil.

Ud over sin sang- og skuespilkarriere hjælper Lovato nu andre, der kæmper med problemer.

Læs Lovatos rørende jubilæum her: https://instagram.com/p/0R0pLVOKsm/?taken-by=ddlovato

Og læs Valderramas hyldest til kæresten her: https://instagram.com/p/0Qs7WPyKuT/?taken-by=wilmervalderrama

Newspaq

 

Dagens Gossip