To unge anholdt for knivstik på legeplads i Aarhus

Skrevet af admin

24/07/2014

Mest læste i dag

En 19-årig mand blev søndag aften stukket med en kniv på en legeplads på Bispehavevej i Aarhus V, og torsdag er to yngre mænd på 17 og 18 år varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aarhus for kvalificeret vold med kniv og røveri, oplyser Østjyllands Politi.

Det var en beboer i området, der alarmerede politiet klokken 21.22, fortalte vagtchef ved Østjyllands Politi Stig Heidemann.

- Beboeren kigger ud fra en lejlighed og ser en forsamling. For anmelderen ser det ud som om, der er et slagsmål i gang. Hun synes, hun kan se en tilskadekommen på jorden, og så står der en helt masse mennesker rundt omkring.

- Det viser sig så, da vi kommer der ud ganske kort tid efter, at den tilskadekomne er blevet stukket to gange formentlig med en kniv, sagde Stig Heidemann.

Den unge mand fik ikke livstruende skader, men blev bragt til hospitalet med stik i højre armhule og højre side af brystet. Han havde også et kødsår i det ene lår.

Politiet mener, at der var omkring 20-30 personer til stede søndag aften på legepladsen - herunder både yngre og ældre mennesker.

Det er uvist, hvordan de anholdte stiller sig i forhold til sigtelsen.

/ritzau/