Unge danske kvinder bytter sex med ældre mænd for gaver og penge på nyt datingsite

For nogle er det et supplement til SU’en. For andre er det en opsparing til en udlandsrejse.

Det nye datingsite SugarDaters skaber forbindelse mellem ældre mænd med penge og yngre kvinder, der er villige til at gå på dates eller have sex for kontanter og gaver.

I dagens Berlingske fortæller tre kvinder om deres oplevelser med fænomenet. 

Den 24-årige Petra fortæller, at hendes første date var med en ejendomsmægler, der havde en forestilling om at have sex med en pige i en lejlighed, han skulle fremvise. De mødtes i en penthouse med panoramaudsigt.

“Han gav mig 1000 kroner for at have sex med sig, og det var derfor ikke kun en oplevelse. Jeg fik også råd til mad resten af måneden,” fortæller hun.

Læs også: Det vidste du ikke om dating: Så mange dater chefen eller boller på første date

Noget af det, pigerne nævner, er, at de gamle kønsrollemønstre er intakte i denne form for dating. Det er manden, der betaler, og kvinde, som bliver fetteret.

“Det er de gamle normer. Der er så meget snak om ligestilling i dag. Jeg er lidt tiltrukket af det gammeldags, hvor manden forsørger kvinden,” siger den 19-årige Line til Berlingske.

Men det kan også blive for meget af det gode. Især for den 24-årige Petra, som forsøger at spare op til en rejse til USA. Over nogle uger har hun tjent 8000 kroner på at sælge sex.

“Jeg skal både tjene til billetten og til at have det sjovt. Jeg har tjent 20.000 kroner. Men jeg fik stress,” siger hun.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip