Unge FC Nordsjælland vil i top seks i næste sæson

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland slutter i Alka Superligaens tunge ende trods torsdagens 1-0-sejr over Viborg, men ambitionerne er høje i Farum-klubben.

Både sportsdirektør Carsten V. Jensen og cheftræner Kasper Hjulmand øjner således en plads i top seks efter de første 22 runder af næste sæson, hvilket giver adgang til mesterskabsslutspillet.

- Vi skal kunne konkurrere. Også i den nye ligastruktur. Som udgangspunkt spiller alle 14 hold for en plads i top seks i den første halvdel af sæsonen. Det er uambitiøst at sige andet, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

- Vi går efter det, og vi må se, om vi så også får sat et hold sammen, som magter den opgave.

- Jeg synes, vores nuværende offensiv ser meget spændende ud, når den ruller sig ud i kampene. Vi har mange interessante spillere, og jeg ser et stort potentiale i truppen, siger Carsten V. Jensen.

Sportsdirektøren erkender dog, at der også skal nye spillere til den nordsjællandske trup.

- Vi kommer stadig til at have et ungt hold, og vi kommer ikke til at ændre på vores koncept med at ville spille med mange egenudviklede spillere. Men vi vil forsøge at supplere truppen med spillere ude fra, siger sportsdirektøren.

Cheftræner Kasper Hjulmand vil have truppen gjort lidt mere erfaren og stærk.

- Vi kigger efter erfarne spillere, men erfaring er ikke nødvendigvis det samme som alder. Det handler først og fremmest om kvalitet, og kvalitet har ikke nogen alder.

- Derudover kigger vi også efter kraft. Vi skal have spillere, som er i stand til at stå i mod, når modstanderne trykker på, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland startede i 1-0-sejren over Viborg med ni spillere, som i næste unge skal ud og spille U-landsholds-kampe.

/ritzau/