Unge kræves fængslet for skarpladt pistol

Fredag aften forsøgte to unge på henholdsvis 20 og 22 år at skille sig af med en skarpladt pistol under en biljagt, hvor de havde politiet i hælene i Københavns nordvestkvarter. Lørdag blev bilen skiftet ud med en fængselscelle.

De to unge blev i Københavns Dommervagt varetægtsfængslet i hver 27 dage for ulovlig våbenbesiddelse, oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi.

En politipatrulje fattede fredag ved 18-tiden mistanke til de to unge mænd, der kom kørende i en bil, og betjentene ville standse dem for rutinemæssigt at kontrollere bilen.

De unge ville imidlertid ikke standse, men trådte speederen i bund og kørte af sted med politiet i hælene. Under biljagten, der var kortvarig, observerede betjentene, at der blev smidt noget ud af flugtbilen. Det viste sig at være en skarpladt pistol.

Den ene af dem er i forvejen kendt af politiet, mens den anden ikke tidligere har været i konflikt med ordensmagten.

- De er sigtet for i fællesskab at besidde det ulovlige våben, så vil det efterfølgende vise sig, hvem af dem, der mere konkret kan hænges op på våbnet, siger den centrale efterforskningsleder Sajjad Haider, Københavns Politi, til Ritzau.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip