Unge på stjålen motorcykel brager ind i bil

Det kunne være endt grueligt galt, da to unge på en stjålen motorcykel søndag eftermiddag med høj fart kørte ind i siden på en bil i et vejkryds i Albertslund uden for København. Men formentlig har ulykken ikke medført livstruende skader.

Motorcyklen var blevet stjålet i Elmehusene i Glostrup kort tid før ulykken i krydset Albertslundvej og Roskildevej, der skete få minutter inden klokken 15.

De to unge kom kørende mod nord ad Albertslundvej, og i krydset kørte de med stor fart ind i en bil, der kom kørende ad Roskildevej inde fra København.

- Farten kan have været på 50-80 kilometer i timen, og formentlig kørte de over for rødt, siger vagtchef Leif Bonde, Københavns Vestegns Politi.

De to unge måtte efter ulykken på sygehuset, men de er tilsyneladende sluppet med en brækket arm og nogle hovedskader, der ikke anses for at være livstruende.

Fire mennesker i den bil, som de tørnede ind i, kom ikke noget til.

Politiet har foreløbig sikret spor på ulykkesstedet for at klarlægge omstændighederne ved ulykken.

De to unge mænd er 19 og 21 år og begge fra Albertslund. De kan imødese sigtelser for brugstyveri og overtrædelse af diverse paragraffer i færdselsloven, oplyser vagtchefen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip