Unge Thomsen håber på landsholdsdebut i Rumænien-kamp

Det kan blive til en landsholdsdebut for den unge AaB-spiller Nicolaj Thomsen, når landsholdet møder Serbien og Rumænien.

Den 21-årige profil er i hvert fald klar til at blive sluppet løs på A-landsholdet.

- Jeg håber da på en debut. Jeg vil gøre det bedste for at bevise, at jeg godt kan. Hvis jeg ikke håbede på det, er jeg nok det forkerte sted.

- Det er det, jeg har drømt om lige siden, at jeg begyndte at spille fodbold. Da jeg var lille, så jeg det danske landshold i fjernsynet, og der ville jeg gerne være med, siger han.

Han er i disse dage samlet med landsholdet forud for EM-kvalifikationskampen mod Serbien fredag og dernæst testkampen mod Rumænien tirsdag i næste uge.

Det bliver dog næppe i den vigtige EM-kvalifikationskamp, at debuten venter, mener Nicolaj Thomsen.

- Det er nok mere sandsynligt i kampen mod Rumænien, som er en testkamp. Her er der større muligheder for, at jeg kan blive prøvet af. Jeg håber på, at det kan blive min chance for at snuse til det, siger han.

AaB-spillerne har med deres tilstedeværelse i Europa League fået erfaring i internationale kampe, hvilket er en klar fordel, mener Nicolaj Thomsen.

- Det har været med til at rykke mit niveau. Når man kommer ud og spiller mod nogle af de bedste, der er et niveau højere, så flytter man sig også selv spillemæssigt, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip