United er klar til at bryde transferrekorder

Skrevet af admin

|

23/07/2014

Dagens topnyheder

Efter en særdeles skuffende sæson, hvor Manchester United end ikke kvalificerede sig til at spille europæisk fodbold, er storklubben klar til at bruge rekordstore summer på at forstærke truppen til den kommende sæson.

Det siger klubbens vicepræsident Ed Woodward til britiske medier ifølge nyhedsbureauet AFP.

United har allerede brugt knapt en halv milliard kroner på venstrebacken Luke Shaw og den spanske midtbanespiller Ander Herrera, men er klar til at bruge mere endnu.

Vicepræsidentens udtalelser kommer efter, at Real Madrid tirsdag købte James Rodriguez i Monaco for et beløb i omegnen af 600 millioner kroner, mens FC Barcelona lidt tidligere på sommeren betalte over 700 millioner kroner for Luis Suarez.

Woodward blev spurgt, om United er i stand til at bruge lige så mange penge på en spiller, som de to spanske klubber.

- Det er inden for vores muligheder. Klubben er ikke bange for at gøre det - at bruge betydelige summer på transfermarkedet, siger han, og bekræfter, at Manchester United er i færd med at bygge op og styrke den nye manager Louis van Gaals trup efter en skidt sæson.

- Om det er rekord eller ej, betyder ikke noget for os. Det, som betyder noget er, at det skal være en topspiller, som manageren ønsker sig, og som kan blive en stjerne i Manchester United. Vi er i en stærk økonomisk position, så vi kan gøre store handler, siger vicepræsidenten.

Manchester United er over de seneste uger blevet sat i forbindelse med tyskeren Mats Hummels, belgieren Thomas Vermaelen og hollænderne Daley Blind, Stefan de Vrij og Kevin Strootman.

/ritzau/