United-manager: Falcao er kun i form til 20 minutter

Skrevet af admin

|

08/12/2014

Dagens topnyheder

Manchester Uniteds stjerneangriber Radamel Falcao er kun i form til at spille 20 minutter ad gangen for den engelske storklub.

Det fastslår manager Louis van Gaal forud for mandagens Premier League-opgør ude mod Southampton, hvor Falcao er placeret på bænken.

- Han er ikke fit til at starte på banen endnu. Han må spille 45, 60 eller 90 minutter på andetholdet, men det har ikke været muligt, siger den hollandske United-manager.

Louis van Gaal forklarer, at han blandt andet på grund af skader har været nødsaget til at udtage den colombianske angriber til en plads på bænken til de seneste kampe mod Hull og Stoke.

- Jeg valgte at udtage ham, selv om han i øjeblikket kun kan spille 20 minutter på dette niveau. Det fysiske pres i Premier League er det største i verden, siger manageren.

Radamel Falcao har de senere år været en af Europas mest målfarlige angribere.

Før denne sæson blev han lejet i AS Monaco efter en skadesplaget sæson, der betød, at den 28-årige colombianer missede sommerens VM i Brasilien. Falcao har også været skadet dette efterår, hvor det blot er blevet til en enkelt scoring i Premier League.

/ritzau/Reuters