United sender flop tilbage til Crystal Palace

Blot to ligakampe er Wilfried Zaha noteret for hos Manchester United, siden storklubben købte ham for 15 millioner pund (140 millioner danske kroner) sidste år.

Og det står klart, at det ikke bliver til flere foreløbig, efter at Zaha torsdag er blevet sendt til Crystal Palace på en lejeaftale, der gælder indtil næste sommer.

Den 21-årige wing bliver dermed Crystal Palaces første forstærkning, siden Neil Warnock overtog managerjobbet tidligere på ugen.

- Jeg tror, at Wilfried har behov for os, ligesom vi behøver ham. Han har været i en stor klub som Manchester United, og han blev måske lidt glemt i krogene der, siger Neil Warnock til Sky Sport.

Zaha kommer oprindelig fra Crystal Palaces ungdomsafdeling og har spillet mere end 100 ligakampe for klubben, hvor han slog igennem med et brag i sæsonen 2012-13, da klubben endte med at rykke op i Premier League.

Siden skiftet til Manchester United har der dog været stille om den hurtige kantspiller, der i sidste sæson med begrænset succes var på lån hos Cardiff City. Zaha har spillet to landskampe for England.

/ritzau/

 

Dagens Gossip