Ups: Her har gift sanger fingrene under kjolen på blondine

Redaktionen

|

31/08/2013

Dagens topnyheder

Det gik hedt for sig under MTV Music Video Awards i sidste weekend. Især for den amerikanske R&B-stjerne Robin Thicke, som tilsyneladende ikke kunne komme tæt nok på damerne.

Først gned en næsten nøgen Miley Cyres sig op og ned af ham og lod sig "tør bolle" på scenen af Thicke i et af de senere års mest omtalte shows. Og sidenhen blev sangeren foreviget med fingrene begravet i en blond skønheds bagdel.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Robin Thicke, som er gift og har barn med sin ungdomskæreste Paula Patton, blev fotograferet i en elevator sammen med kendissen Lana Scolaro. På billedet, som Scolaro selv har lagt på Twitter, ser man tydeligt via spejlet i baggrunden, hvordan Thicke har hånden oppe under kjolen på veninden.

LÆS OGSÅ: De fik også lavet en Cheryl Cole: Her er de skøreste numse-tusser 

Mens Robin Thicke ikke selv har kommenteret billedet, fortæller Lane Scolaro til E! News, at hun ikke havde set den uheldige reflektion på billede, før folk på Twitter begyndte at gøre opmærksom på det.

I dag har Robin Thicke så tilsyneladende forsøgt at gøre skaden god igen. I hvert fald har han tweetet et feriebillede af sig selv og familien, hvor alle smiler til kameraet, som var det en reklame for Colgate.

Se billedet af Robin Thicke med hånden på Lane Scolaros bagdel herunder: