USA på den anden ende: Hvis det ikke var tidligere præsident Bush, hvem var det så?

Sådan fortæller Rare.com og Houston Chronicle.

Det politiske USA er kommet på den anden ende, efter en historie har udviklet sig i juledagene. Først dukkede billeder op af den tidligere republikanske præsident George W. Bush, hvor han var klædt ud som julemand, og delte gaver ud på børnehospitalet Children’s Medical Center i Dallas.

LÆS OGSÅ: Endnu en Bush jagter præsidentposten i USA

Republikanske bloggere og den højre fløj var glade og stolte. Alt var godt, og julestemningen faldt så småt over den blå blok af USA. Rygtet ramte også Twitter, hvor man bestemte, at præsidentens bodyguards måtte være klædt ud som nisser og alfer.

Men det var lige indtil, at Crissy, som bor på hospitalet med sin veninde, skrev på facebook, at det alligevel ikke var den tidligere præsident, som delte gaver ud. (Se beskeden i galleriet)

Indtil da havde utallige medier fortalt om den søde historie, men nu skilte julesovsen altså for amerikanerne. Avisen Houston Chronicle var hurtig, og kunne fortælle, at præsident Bush altså var på det nationale 9/11-museum i New York på samme tidspunkt, og det derfor helt sikkert ikke var ham.

Nu spørger alle i USA - hvem var julemanden på hospitalet så?

Vi følger sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip