Utilfreds Thiago Silva har talt ud med Neymar og Dunga

Freden er tilsyneladende genskabt mellem to af de ledende spillere på Brasiliens fodboldlandshold.

I hvert fald er den nye og forhenværende anfører, Neymar og Thiago Silva, igen gode venner, efter at sidstnævnte følte sig trådt på af Neymar og den nye landstræner, Carlos Dunga.

- Jeg ser Neymar som en bror, og det kommer ikke til at ændre sig på grund af et armbind, siger Thiago Silva ifølge nyhedsbureauet AFP.

Paris Saint-Germain-spilleren havde ifølge flere medier ellers udtrykt skuffelse over, at Carlos Dunga havde taget anførerbindet fra ham og placeret det på armen af Neymar, uden at Silva havde fået noget at vide om det fra nogen af de to.

Thiago Silva mener, at hans udtalelser er blevet taget ud af en kontekst, og han har derfor snakket med Neymar.

Neymar, som tirsdag spiller en testkamp med Brasilien mod Østrig i Wien, er overrasket over udtalelserne fra Thiago Silva.

- Jeg sagde til ham, som jeg har sagt til andre spillere, at vi skal passe på med, hvad vi siger. Han (Thiago Silva) ringede til mig for at tale om tingene, og det kommer ikke til at påvirke vores venskab., siger Neymar.

Carlos Dunga, der er kendt for sin strenge disciplin, er ikke videre imponeret over, at Thiago Silva har følt sig forsmået over at være blevet vraget som anfører.

Mandag talte de to sammen i forbindelse med landsholdets træning.

- Jeg udstikker retningslinjerne på banen. Jeg respekterer de enkelte spilleres ønsker og deres personlige historier. Men vi har også en plan, vi tror på hierarki, på hårdt arbejde og på holdet, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip