Utilfreds Troels Bech: FCK var skarpere end os

OB-træner Troels Bech var ikke helt tilfreds med sit mandskabs præstation i 0-1-nederlaget til FC København hjemme på Tre-For Park. Han savnede især aggressivitet i nærkampene og flere skudforsøg.

- Det hold, der vandt flest dueller og havde flest skud på mål, vandt kampen. I dag var det ikke os. Jeg savnede i særdeleshed mere aggressivitet og bedre omgang med bolden.

- Vi fik ikke skabt nok chancer, men vi kunne godt have fået point, for vi havde kampens største chance, siger Troels Bech.

OB-træneren kunne i slutningen af første halvleg se sin tidligere offensiv-profil Bashkim Kadrii sparke tre point ind på københavnernes konto med kampens enlige mål. Og Bech må erkende, at FCK-spilleren ramte et højt niveau.

- Jeg så gerne, at vi ikke havde givet det mellemrum til Bashkim, som spillede en god kamp, siger Troels Bech.

Samtidig lagde OB-træneren heller ikke skjul på, at skadede Rasmus Falk ville have løftet spillet på den sidste tredjedel af banen for OB.

- Vi kunne godt have brugt Rasmus Falk i dag, da han jo er chanceskabende i sit spil. Det er relativt sandsynligt, at vi ville have fået chancer i nærheden af Falk, hvis han havde været med.

OB har efter seks spillerunder blot fem point i banken og ligger på Superligaens 10.-plads.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip