Uvis fremtid for to af AaB's offensive profiler

AaB-profilerne Thomas Enevoldsen og Nicklas Helenius ved endnu ikke, hvor de skal spille i næste sæson.

Både Enevoldsen og Helenius er i øjeblikket udlejet fra henholdsvis Mechelen og Aston Villa.

For Nicklas Helenius har skiftet tilbage til AaB været en blandet fornøjelse, og angriberen har ikke gjort sig de store tanker om næste sæson, hvor Lars Søndergaard afløser Kent Nielsen på trænerposten i AaB.

- Lige nu forholder jeg mig kun til, at jeg skal gøre det så godt, jeg kan i kampene. Derfor tænker jeg ikke så meget på næste sæson, og hvem der skal være træner.

- Jeg kender ikke Lars Søndergaard særlig godt, og jeg ved heller ikke endnu, om jeg skal fortsætte i AaB næste år. Det er ikke kun mig, der bestemmer det. Lige nu er det ikke noget, jeg bruger mine kræfter på, siger Nicklas Helenius.

Thomas Enevoldsen har til sommer kontraktudløb i sin belgiske klub Mechelen, og han er dermed fri til at handle med en ny klub.

Men på trods af flere gode præstationer i AaB, så er det dog langt fra sikkert, at Thomas Enevoldsen skal spille under Lars Søndergaard næste sæson.

- Jeg kender Lars rigtig godt som træner og personligt, og han kender mig, men det skal jo være det sportslige hensyn, der skal vægte højest i sådan en situation.

- Lige nu er fokus på mine egne præstationer, men jeg er 28 år, og jeg har stadig en drøm om endnu et udlandseventyr.

- Jeg synes selv, at jeg har vist mig selv godt frem med en masse mål, men jeg har ikke haft en snak med AaB endnu, og den skal vi selvfølgelig snart have, siger Thomas Enevoldsen.

56-årige Lars Søndergaard har fået en kontrakt frem til sommeren 2017 i AaB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip