Værtshusdrab i Asnæs: To mistænkte skal for en dommer

En 19-årig kvinde og en 26-årig mand fra området omkring Asnæs i Odsherred er mistænkt i sagen om et drab i byen, hvor en 33-årig mand natten til lørdag døde af knivstik.

De to blev anholdt lørdag sammen med en 28-årig mand fra København, men denne bliver sat på fri fod, når politiet har afhørt ham, oplyser politikommissær Ove Pedersen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle tre er sigtet for drab eller medvirken til drab.

Drabet skete i forbindelse med et slagsmål uden for værtshuset Café Germo på Rådhusvej i Asnæs fredag nat kort før klokken to.

Tilsyneladende udviklede et mindre skænderi på værtshuset sig i løbet af aftenen til et slagsmål, der endte med, at to mænd blev stukket med kniv.

Den 33-årige blev ramt af flere knivstik og blev erklæret død ved ankomsten til Holbæk Sygehus. En 38-årig mand blev lettere såret og kunne sendes hjem efter behandling på skadestuen.

De tre mistænkte i sagen blev anholdt i den 28-åriges lejlighed i København. Politiet mener, at de alle var til stede under knivstikkeriet, og at de forlod stedet sammen i en bil, der forsvandt med høj fart.

Hvordan rollefordelingen har været, står ikke helt klart, men politiet må være overbevist om, at det ikke var den 28-årige, der førte kniven, da han kommer på fri fod søndag. Han er stadig sigtet i sagen, oplyser Ove Pedersen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip