Værtshusdrab i Asnæs: To mistænkte skal for en dommer

En 19-årig kvinde og en 26-årig mand fra området omkring Asnæs i Odsherred er mistænkt i sagen om et drab i byen, hvor en 33-årig mand natten til lørdag døde af knivstik.

De to blev anholdt lørdag sammen med en 28-årig mand fra København, men denne bliver sat på fri fod, når politiet har afhørt ham, oplyser politikommissær Ove Pedersen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle tre er sigtet for drab eller medvirken til drab.

Drabet skete i forbindelse med et slagsmål uden for værtshuset Café Germo på Rådhusvej i Asnæs fredag nat kort før klokken to.

Tilsyneladende udviklede et mindre skænderi på værtshuset sig i løbet af aftenen til et slagsmål, der endte med, at to mænd blev stukket med kniv.

Den 33-årige blev ramt af flere knivstik og blev erklæret død ved ankomsten til Holbæk Sygehus. En 38-årig mand blev lettere såret og kunne sendes hjem efter behandling på skadestuen.

De tre mistænkte i sagen blev anholdt i den 28-åriges lejlighed i København. Politiet mener, at de alle var til stede under knivstikkeriet, og at de forlod stedet sammen i en bil, der forsvandt med høj fart.

Hvordan rollefordelingen har været, står ikke helt klart, men politiet må være overbevist om, at det ikke var den 28-årige, der førte kniven, da han kommer på fri fod søndag. Han er stadig sigtet i sagen, oplyser Ove Pedersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip