Vagtskifte i »American Idol«

Efter 12 år ved dommerbordet siger Randy Jackson farvel til »American Idol«. Han takker af, når denne sæsons vinder er kåret. Samtidig forlyder det, at TV-stationen bag talentkonkurrencen har besluttet at fyre hans tre kolleger.

Jackson dømmer i år sammen med Mariah Carey, Nicki Minaj og Keith Urban, men flere amerikanske medier vil vide, at de alle er på vej ud.
Fox Television skal være så utilfreds med de støt dalende seertal, at der skal nye kræfter til.

Hverken Fox eller produktionsselskabet FremantleMedia ønsker at kommentere rygterne.

Jackson meddeler imidlertid selv, at hans afsked er lige om hjørnet:
»For at stoppe alle spekulationer vil jeg gerne fortælle, at jeg har besluttet at forlade »American Idol« efter denne sæson«, udtaler han og fortsætter: »Jeg er meget stolt af, hvordan vi har ændret musikindustrien og TV for altid. Det har været en livsomvæltende chance, men nu ser jeg frem til at koncentrere mig om min virksomhed Dream Merchant 21 og andre aktiviteter«.

Med Jacksons exit må seerne vinke farvel til den sidste fra det oprindelige dommerpanel, hvor den nu 56-årige musiker og producer sad sammen med Paula Abdul og Simon Cowell.

Amerikanerne tager afsked med sangerdystens 12. sæson i næste uge, mens de danske seere på TV3 Puls må vente lidt længere på afgørelsen.

Finalen står mellem en 23-årig R&B-sangerinde og en 22-årig country-ditto.

 

Dagens Gossip