Valgren efter varm Tour-debut: Nogle lange 14 kilometer

Nogen toppræstation leverede han ikke, men Michael Valgren er alligevel nogenlunde tilfreds med sine første 13,8 kilometer som Tour de France-rytter.

Tinkoff-Saxo-danskeren kørte sin enkeltstart på 16,45 minutter, knap to minutter langsommere end Rohan Dennis (BMC), der havde bedste tid, da Valgren kørte over målstregen.

- Det gik utrolig stærkt, men alligevel føltes det, som om det tog lang tid at komme igennem. Det gjorde ondt, men det var alligevel rigtig sjovt, siger Valgren.

Termometeret viser på den varme side af 30 grader i Utrecht, hvor Tour de France-starten gik, og rytterne er noget opkogte, efterhånden som de kommer tilbage til holdbusserne.

- Det var utrolig varmt derude, så efter to minutter sad jeg med maks-puls allerede. Det var lige tidligt nok, og så er det nogle lange 14 kilometer, man skal igennem, siger Michael Valgren.

Den 23-årige dansker skal agere hjælperytter for Alberto Contador, og han har kaldt det en drengedrøm at være med i verdens mest prestigefyldte cykelløb.

Den største forskel til dagligdagen er menneskemængderne langs ruten og hele cirkusset omkring Touren.

- Der var tilskuere over det hele og virkelig god stemning, så det var en god oplevelse. Alt det omkring løbet er kæmpestort. Ellers er det jo lige som alle andre løb. Det er bare at træde i pedalerne, siger Michael Valgren.

/ritzau/

Dagens Gossip