Valgren slipper uskadt fra flyvetur: God til rullefald

Nogen stor dag havde Michael Valgren ikke, men danmarksmesteren formåede alligevel at tiltrække sig opmærksomhed i onsdagens Fleche Wallonne, da han med 40 kilometer tilbage styrtede og tog en dramatisk flyvetur ned i grøften.

Tinkoff-Saxo-rytteren valgte efterfølgende at udgå, men efter at have sundet sig i holdbussen kunne han konstatere, at han var sluppet gratis fra styrtet.

- Jeg er ret god til rullefald, tror jeg. Det gik faktisk rigtig godt, så jeg slap uden skrammer, siger Michael Valgren.

Efter at have været kaptajn i Amstel Gold Race i søndags var han tilbage i rollen som hjælper for polakken Rafal Majka.

- Majka skulle skifte cykel, så jeg ventede på ham, og midt i vores desperate kamp for at nå op var der et styrt lige foran mig, så jeg røg i grøften, forklarer Valgren.

For andet år i træk var det den spanske superstjerne Alejandro Valverde, der kørte først over stregen på toppen af Mur de Huy.

Valgren derimod kunne konstatere, at han endnu ikke har lært at elske det traditionsrige belgiske løb.

- Det er lidt træls ikke at gennemføre, men det er nu sket to år i træk, og sådan skal det åbenbart være her i Fleche Wallonne.

- På nogle tidspunkter gik det okay, men på andre tidspunkter var det helt elendigt. Det var et lorteløb for at sige det mildt. Der var for meget positionskamp og mange styrt. Det blev lidt for sindssygt, siger Michael Valgren.

Han var langt fra den eneste, der måtte en tur i asfalten. Også prominente navne som Philippe Gilbert (BMC), Chris Froome (Sky) og Dan Martin (Cannondale) styrtede undervejs.

- Jeg tror, det handler om, at løbet er for nemt. Der er ikke så mange stigninger, og det er ikke hårdt nok. Derfor sidder mange med fremme, uden at de egentlig kan det. De er lidt mærkede og derfor ikke helt klar til at bremse, mener Michael Valgren.

Han skal bruge de kommende dage til at forberede sig på søndagens klassiker Liege-Bastogne-Liege.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip