Van Gaal vil undgå overilede United-indkøb

Manchester Uniteds nye manager, Louis van Gaal, har ikke travlt med at ansætte de nye spillere, der skal medvirke til at genrejse storklubben i den kommende sæson.

Han vil først have et fuldt overblik over den nuværende trup og vil ikke agere overilet i sommerens transfervindue.

- Jeg vil ikke købe spillere bare for at købe spillere. Jeg køber spillere for at forbedre truppen, siger Louis van Gaal ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Først skal jeg finde ud af, hvad jeg har brug for på alle positioner i forhold til vores spilsystem, og det er jeg endnu ikke sikker på, uddyber hollænderen.

Truppen befinder sig lige nu i USA for at spille træningskampe forud for den nye sæson. På et pressemøde mandag blev Van Gaal spurgt til, om han kan få plads til de offensive stjerner Wayne Rooney, Robin van Persie og Juan Mata i samme startopstilling.

- Det er et spørgsmål om at spille det rette system for at kunne bruge dem alle. Rooney kan spille både som 10'er og 9'er. Han siger, han også kan spille 11'er og 7'er, men jeg foretrækker ham som 10'er eller 9'er, siger Louis van Gaal ifølge Skysports.

Manchester United indleder den nye Premier League-sæson hjemme mod Swansea den 16. august. Holdet jagter en kraftig forbedring af sidste sæsons skuffende syvendeplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip