Van Persie indrømmer: 2-0-mål mod Liverpool bør slettes

I virkeligheden skulle resultatet være 2-0 i stedet for 3-0 til Manchester United i søndagens Premier League-kamp mod Liverpool.

Sådan lyder det fra United-profilen Robin van Persie.

Manchester Uniteds andet mål i første halvleg var ret kontroversielt.

Midtbanespilleren Juan Mata står noteret for scoringen. Dog kunne der sås tvivl, om Van Persie rørte bolden ved indlægget til Mata, der i så fald ville stå i klar offside-position.

Den hollandske angriber indrømmer efter kampen, at han snittede bolden.

- Jeg er nødt til at være ærlig. Jeg rørte bolden ved afleveringen. Du kan notere det som en assist, siger han til BBC.

Wayne Rooney sørgede for, at United kom foran i første halvleg, da han sparkede bolden fladt ind forbi Liverpools sædvanlige reservemålmand Brad Jones.

Dernæst kunne Van Persie skrive sig på målscorerlisten i anden halvleg.

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, var overordnet tilfreds med indsatsen, men der er også plads til forbedring.

- Jeg synes, at vi scorede nogle vidunderlige mål.

- På trods af målene gav vi mange chancer væk i kampen. Det var hver gang, vi gav unødvendige afleveringer væk, så det skal vi forbedre, siger han til Sky Sports.

Kampens bedste spiller var ifølge både Liverpool-manger Brendan Rodgers og Van Gaal United-målvogter David de Gea.

- Jeg er glad for, at vi kan holde målet rent. Det er på grund af David de Geas fantastiske reaktionsevne, siger Van Gaal til BBC.

Manchester United ligger efter kampen på en tredjeplads med otte point op til førerholdet Chelsea. Liverpool ligger på en 10.-plads.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip