Van Persie redder pointet og sæsonen for United

26/10/2014

Få minutter før tid var Manchester Uniteds mesterskabschancer i denne sæson på vej mod nul, da holdet var bagud 0-1 mod Premier Leagues førende hold, Chelsea.

Men takket være altid farlige Robin van Persie lykkedes det at udligne til 1-1 i overtiden, og dermed lever håbet om en trods alt godkendt sæson stadig hos hjemmeholdet.

Mens jublen naturligvis var stor på Old Trafford, efterlod Chelsea-manager José Mourinhos ansigtsudtryk ikke tvivl om, at han ærgrede sig.

Og med god grund, for det så længe ud til, at hans skaktræk i angrebet var lykkedes.

Didier Drogba blev inden sæsonen til manges overraskelse hentet tilbage til Chelsea efter ophold i kinesisk og tyrkisk fodbold.

Han havde inden storkampen mod United kun spillet få Premier League-minutter i sæsonen som sen indhopper, men med skader til Diego Costa og Loic Remy fik han chancen fra start - og det viste sig at være en god idé.

I sin 350. kamp for klubben scorede den 36-årige ivorianer efter en lille times spil. Han blev ikke markeret godt nok ved et hjørnespark og headede sit hold i front.

Chelsea afviste længe Uniteds modsvar og lignede et hold på vej mod endnu en sejr, da Branislav Ivanovic fik sit andet gule kort efter 93 minutters spil.

Marouane Fellaini headede mod mål på det efterfølgende frispark, og selv om målmand Thibaut Courtois fik pareret, samlede van Persie returen op og udlignede.

Dermed er afstanden mellem de to hold fortsat 10 point. Chelsea fører ligaen med 23 point, mens United ligger nummer otte med 13 point.