Vejdirektoratet lukker motorvej: Fare for vejen går i stykker

Sidste uges voldsomme regnvejr i Nordjylland giver stadig nye udfordringer på transportområdet.

Mandag er strækningen mellem frakørsel 6 Brønderslev C og frakørsel 5 Vrå på motorvej E39 lukket i nordgående retning, fortæller vagtchef i Vejdirektoratet Jakob Riis-Petersen til Ritzau.

- Vi måtte spærre motorvejen her til aften, for der var konstateret noget underminering deroppe. Vi vil ikke risikere, at der pludselig er nogle, som kører i et hul eller noget, så vi har spærret motorvejen for at undgå, at det bliver værre, end det er nu.

- Selve undermineringen er kun ved ét sted, men vi har valgt at spærre mellem to frakørsler, så folk ikke holder i kø, siger han.

Bilister kan i stedet køre på landevej 190 mellem Brønderslev og Vrå. Det vil forlænge rejsetiden med nogle minutter.

Vejdirektoratet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe motorvejen forventes at være lukket.

- Vi vil have kontakt med oprydningsarbejdet i løbet af aftenen, og så kan vi forhåbentlig give et bedre bud på, hvor længe vejstrækningen er lukket senere, siger Jakob Riis-Petersen.

Regnmasserne har også givet problemer for togene i Nordjylland. Frem til lørdag var strækningen mellem Aalborg og Hjørring lukket, mens togforbindelsen mellem Hjørring og Frederikshavn først forventes genåbnet torsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip