Vendsyssel giver Jesper Christiansen nyt job

Den tidligere OB-målmand Jesper Christiansen nåede ikke at gå arbejdsløs i mange minutter, før han blev præsenteret i Vendsyssel FF.

1. divisionsklubben har givet den 36-årige keeper en kontrakt på et år.

Christiansen har i flere måneder været utilfreds med at være andetvalg efter Mads Toppel i OB, og tirsdag eftermiddag fik han ophævet sin kontrakt. Hjørring-klubben Vendsyssel FF slog hurtigt kløerne i den rutinerede keeper.

- Jesper Christiansen er en rutineret målmand med mange meritter, siger sportschef i Vendsyssel FF, Jacob Krüger, til klubbens hjemmeside.

- I Jesper får vi en værdig afløser for Karim Zaza og en målmand, der sammen med Mads Aastrup udgør et stærkt målmandsteam, der i fællesskab skal fortsætte en stærk målmandstradition i klubben.

- Handlen er delvist finansieret af et playersponsorat, hvor flere sponsorer og investorer har understreget deres engagement i Vendsyssel FF.

- Handlen går hånd i hånd med klubbens ambitioner om at etablere sig som midterhold i NordicBet Ligaen, siger sportschefen.

Det er en målmand med et imponerende CV, der er kommet til den nordjyske 1. divisionsklub. Christiansen har tidligere været på lønningslisten i Glasgow Rangers, Wolfsburg, FC København og Elfsborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip