Venstre-kandidat fik smadret sine vinduer på valgnatten

En ellers festlig valgaften endte kdeligt for den 29-årige fynske folketingskandidat fra Venstre,

 - Jeg var lige gået i seng og vågner ved et kæmpe rabalder. Da jeg så løber ned, kan jeg se, at vinduerne er smadret. Jeg ringede efter politiet, mens min kæreste løb ud og kiggede efter, men han kunne ikke se nogen, siger Marlene Ambo-Rasmussen.

Efter at have deltaget i valgfesten i Odense, blev hun klokken tre i nat vækket af et højt brag. 

- Jeg var lige gået i seng og vågner ved et kæmpe rabalder. Da jeg så løber ned, kan jeg se, at vinduerne er smadret. Jeg ringede efter politiet, mens min kæreste løb ud og kiggede efter, men han kunne ikke se nogen, siger Marlene Ambo-Rasmussen til fyens.dk.

Politiet ankom med hundepatruljer, men kunne ikke spore gerningsmændende. Derfor måtte de nøjes med at tage stenene med og undersøge dem for tekniske beviser. 

Selvom der ikke foreligger noget motiv til hærværket, tror Marlene Ambo-Rasmussen, at det skyldes hendes politiske aktivitet. 

- Jeg lagde et oplæg omkring integrationsdebat op i sidste uge, hvor jeg fik et par opringninger fra Vollsmose, og der har også været nogle afbrændinger af plakater, men der har de anholdt én, siger hun til fyens.dk. 

 

.

Dagens Gossip