Venus om sejr over Wozniacki: Caroline spiller så godt

Det er ikke for meget sagt, at der nogle gange kun var én spiller på banen, da Venus Williams mandag vandt over Caroline Wozniacki for syvende gang af syv mulige.

Cifrene blev 6-3, 7-6 i 1/8-finalen ved Miami Open, men der var i perioder klasseforskel.

Den 34-årige amerikanske tennisspiller gik spillemæssigt fra himmel til helvede og tilbage igen adskillige gange i kampen, mens danskeren havde nok at gøre med at hænge på.

16.-seedede Venus Williams har dog store roser til fjerdeseedede Caroline Wozniacki, hvis velkendte fightervilje var tæt på at indbringe hende en sætsejr.

- Caroline spiller så godt. Vores seneste kamp blev meget tæt, og det blev denne her også, siger Venus Williams til WTA's hjemmeside.

- Jeg gik bare efter det, for at være ærlig. Jeg respekterer hende (Wozniacki) så meget, at jeg vidste, at jeg blev nødt til at spille mit bedste.

Og det gjorde Venus Williams da også undervejs i kampen, hvor hun drev Caroline Wozniacki rundt på banen med tunge og præcise slag.

Men Williams leverede også nogle nærmest ubegribelige kiksere, når hun sendte bolden langt ud af banen.

Ved stillingen 5-5 i andet sæt og foran 40-0 i egen serv lavede Venus Williams tre dobbeltfejl på stribe og blev brudt til 5-6, før hun brød tilbage og vandt tiebreaken suverænt med 7-1.

- Jeg har tabt mange tiebreaks, og det har jeg lært af. Når man har tabt nogle stykker, ved man, at man bliver nødt til at spille dem med en mere aggressiv attitude, siger Venus Williams.

Hun begik 37 uprovokerede fejl i kampen mod Wozniackis 17.

Til gengæld lavede Venus Williams hele 43 vinderslag mod blot syv til danskeren.

Caroline Wozniacki har kun formået at vinde et enkelt sæt mod den 10 år ældre amerikaner i deres syv indbyrdes kampe.

Venus Williams skal i kvartfinalen møde spanieren Carla Suárez Navarro, der vandt i tre sæt over polakken Agnieszka Radwanska.

/ritzau/

 

Dagens Gossip